Book telefonrådgivning

Vil du være sikker på at komme igennem til en rådgiver?


Book en tid via bookingsystemet. På det aftalte tidspunkt vil du blive ringet op af en rådgiver.

Åbningstider

Mandag  12-15 & 17-20
Tirsdag   12-15
Torsdag  12-15 
Fredag    12-15

Sådan booker du tid

Tiderne vises 2-3 uger frem. Der er afsat op til 45 minutter til en samtale.

Klik på knappen nedenfor til kalendersystem.

Vælg en ledig tid i telefonrådgivningens åbningstid.

Indtast navn, telefonnummer og mailadresse. Alle oplysninger opbevares fortroligt og vil udelukkende blive brugt i forbindelse med den konkrete booking.

Bekræftelse for booking
Når du har booket samtalen vil du modtage en mail med information om tidspunkt for booking. Vær opmærksom på at rådgiveren ringer op til dig på det aftalte tidspunkt.

 

Ombook eller annuller booking
Har du brug for at ændre eller aflyse din booking, kan du frem til 5 timer før aftalen gøre det via linket i bekræftelsesmailen, som du modtager kort tid efter reserveringen.

 

Teknisk support

Oplever du tekniske udfordringer kan du skrive til kontakt@danskstalkingcenter.dk

 

For your information: We do not make calls to foreign numbers, so it is not possible to make a booking with a non-Danish number. You are welcome to contact our hotline at +45 25 17 73 74 for counseling if your situation has any connection to Denmark. 

Om telefonrådgivningen

Dansk Stalking Centers tilbud for hjælp og rådgivning er for alle berørte af stalking. Telefonrådgivningen varetages af frivillige rådgivere. Alle rådgivere har en relevant faglig baggrund og gennemgår løbende uddannelse og faglig kvalificering.

 

Er der udover telefonrådgivningen, brug for yderligere hjælp og rådgivning, vil rådgiveren viderehenvise til centrets professionelle intervention.

 

Læs mere om hjælp og rådgivning i Dansk Stalking Center her.

"Jeg har fået råd og vejledning i at samle beviser. Jeg talte med den sødeste kvinde, der gav sig god tid og fortalte mig ting om stalking, som jeg ikke vidste. Den følelse hun gav mig, følelsen af ikke at være alene og at der er nogen, der gerne vil hjælpe, lytte og støtte mig, var så "befriende". Jeg har fundet ud af, at min frygt, mine spekulationer og tanker er helt normale og naturlige, når man bliver stalket"
- Stalkingudsat
"Samtalen var helt afgørende for min håndtering af situationen. Viden om den relevante jura og hvordan man skal forholde sig til stalkeren gav enorm ro og overblik"

- Stalkingudsat
"Jeg følte mig mødt og forstået. Man oplever altid støtte fra sin familie og venner, men når en "fremmed" oprigtigt og omsorgsfuldt fortæller en, at man er okay, og at det ikke er en selv som gør noget forkert, så betyder det utrolig meget. Jeg fik anbefalet en app som giver mig stor tryghed og vejledning i at kunne udfylde et logskema som jeg skal til politiet med - som jeg nu har fået lidt mere tiltro til"
- Stalkingudsat
Previous slide
Next slide