Støt vores arbejde

Op imod 100.000 mennesker bliver hvert år udsat for stalking – med en donation kan du være med til at sikre dem støtte og rådgivning 

 

Stalking har store fysiske, psykiske og økonomiske konsekvenser for dem, det går ud over. I Dansk Stalking Center hjælper vi de mange stalkingudsatte og deres børn og pårørende med støtte, rådgivning og behandling.  

 

Med en donation kan du være med til at støtte det arbejde. Din støtte bidrager bl.a. til vores åbne telefonrådgivning, hvor kompetente frivillige tilbyder udsatte, pårørende og fagpersoner handlemuligheder til at håndtere den komplekse situation, som et stalkingforløb er. Rådgivningen står klar med viden og erfaring, et lyttende øre, gode råd og ikke mindst den forståelse, som så ofte mangler.

Mobilepay
440 427

Overførsel
Reg. 3511
Konto: 0011895522

Bliv støttemedlem

Nye støttemedlemmer har lige nu mulighed for gratis at modtage Lise Linn Larsens bog: Stalking – om chikane forfølgelse og trusler 

 

Som støttemedlem bidrager du til centrets arbejde med at forbedre stalkingudsattes vilkår, at formidle viden og oplysning, samt at få stalking anerkendt politisk. Centret arbejder for at forebygge menneskelige konsekvenser for stalkingudsatte, deres børn og netværk, og kæmper for en specialiseret anti-stalking indsats på tværs af fag, sektorer og myndigheder – herunder politiet.

 

Som støttemedlem bidrager du også til Dansk Stalking Centers rådgivningsarbejde, hvor kompetente frivillige tilbyder udsatte, pårørende og fagfolk handlemuligheder til at håndtere den komplekse situation, som de befinder sig i. Rådgivningen står klar med viden og erfaring, et lyttende øre, gode råd og ikke mindst den forståelse, som så ofte mangler.

 

Et støttemedlemsskab koster 250 kr. og gælder for et år. Vil du følge vores arbejde, så ‘like’ os på Facebook og følg os på LinkedIn.

Mobilepay
440 427

Overførsel
Reg. 3511
Konto: 0011895522

Husk at skrive dit navn i afsenderfeltet. 

 

Ønsker du at modtage bogen, skal du i forlængelse af din overførsel sende en mail til kontakt@danskstalkingcenter.dk med dit navn og adresse.

Støt med din arv

Du har også mulighed for at støtte os med arv, når du opretter dit testamente. Vi har indgået en aftale med den juridiske virksomhed Dokument 24 om oprettelse af testamenter. Aftalen sikrer, at dit testamente bliver gratis at oprette, når vi er skrevet ind som modtager af noget eller hele din arv. Hvis du ønsker juridisk rådgivning eller har spørgsmål til oprettelsen af dit testamente kan ligeledes gratis kontakte virksomheden for råd og vejledning. Tryk her for at starte dit testamente online.

 

Sådan kan du hjælpe

Støt vores arbejde

Du kan med en donation være med til at støtte vores arbejde med at yde støtte og rådgivning til stalkingudsatte

Bliv frivillig

Som frivillig gør du en forskel for mennesker i krise og deres pårørende

Del budskabet

Følg Dansk Stalking Center på sociale medier og vær med til at udbrede viden om stalking og vores arbejde