Bliv støttemedlem

Nye støttemedlemmer har lige nu mulighed for gratis at modtage Lise Linn Larsens bog: Stalking – om chikane forfølgelse og trusler 

 

Som støttemedlem bidrager du til centrets arbejde med at forbedre stalkingudsattes vilkår, at formidle viden og oplysning, samt at få stalking anerkendt politisk. Centret arbejder for at forebygge menneskelige konsekvenser for stalkingudsatte, deres børn og netværk, og kæmper for en specialiseret anti-stalking indsats på tværs af fag, sektorer og myndigheder – herunder politiet.

 

Som støttemedlem bidrager du også til Dansk Stalking Centers rådgivningsarbejde, hvor kompetente frivillige tilbyder udsatte, pårørende og fagfolk handlemuligheder til at håndtere den komplekse situation, som de befinder sig i. Rådgivningen står klar med viden og erfaring, et lyttende øre, gode råd og ikke mindst den forståelse, som så ofte mangler.

 

Et støttemedlemsskab koster 250 kr. og gælder for et år. Vil du følge vores arbejde, så ‘like’ os på Facebook og følg os på LinkedIn.

Mobilepay
440 427

Overførsel
Reg. 3511
Konto: 0011895522

Husk at skrive dit navn i afsenderfeltet. 

 

Ønsker du at modtage bogen, skal du i forlængelse af din overførsel sende en mail til kontakt@danskstalkingcenter.dk med dit navn og adresse.