Årsberetningen for 2023 sætter fokus på et år i bevægelse

Det har endnu engang været et travlt år i Dansk Stalking Center, hvor vi har ydet rådgivning og behandling til en masse stalkingudsatte, støttet og rådgivet deres pårørende og oplevet en stigning i antallet af stalkingudøvere, der søgte hjælp til at stoppe deres stalkingadfærd. Ligeledes har det været et år, hvor vi har været i kontakt med et stort antal fagpersoner – både som sparringspartnere og i de mange oplæg og workshops, vi har holdt rundt omkring i landet.

 

Det har også været et år med store forandringer. Vi flyttede vores hovedkontor i København fra indre by til ydre Østerbro. Og vi sagde farvel til centrets stifter og direktør, Lise Linn Larsen, og velkommen som direktør til Rikke Nue Møller.

 

I årsberetningen sætter vi fokus på de vigtigste begivenheder og tal for det år, der er gået. Men vi dykker også ned i forskellige temaer som lange ventetider hos politi og anklagemyndighed og forskning, der på baggrund af centrets data undersøger stalkingens alvorlige psykologiske konsekvenser for de udsatte.

 

God læselyst!