Hvert år udsættes op mod 100.000 danskere for stalking. Alligevel er kendskabet til stalking, og de voldsomme konsekvenser heraf, begrænset blandt fagpersoner og i den almene befolkning. Manglende viden er årsag til, at mange stalkingudsatte ikke får den rette hjælp og at de føler sig misforståede og savner anerkendelse af de svære vilkår, de lever under. Derfor er det vigtigt, at fagpersoner er klædt på med den rette viden, så de kan hjælpe bedst muligt.

 

Med den nye og opdaterede håndbog ”Når der er tale om stalking” ønsker vi i Dansk Stalking Center at klæde de mange fagpersoner, der møder stalkingudsatte, -pårørende og -udøvere i deres arbejde, godt på til at kunne håndtere stalkingsagerne.

 

I håndbogen kommer man omkring de vigtigste aspekter af stalking og bogen kommer desuden med konkrete handlingsanvisninger. Indholdet bygger både på den erfaring Dansk Stalking Center har oparbejdet siden starten af 2010, og på forskning, lovgivning og vidnesbyrd fra fagpersoner, udsatte og udøvere.

 

“Når der er tale om stalking” kan bestilles via linket og koster 260 kr. inkl. forsendelse og moms.

 
Bogen er blevet til med økonomisk støtte fra Offerfonden.